2007. október 6., szombat

Ásatáson jártam

Megnéztem a roytoni „hall” ásatásának majdnem végleges eredményeit Anti Franci jóvoltából. Az épület középkori (eddig a legkorábbi, amit találtak, pár 15. századi fal), de állt egészen 1939-ig, amikorra is annyira lelakták, hogy le kellett rombolni.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

megint ideértem..
ha visszajössz, főzöl nekem?
tök büszke vagyok rád!
jul

Unknown írta...

Köszönöm. :) Ha visszamegyek, bárkinek főzök, akinek jó glutén-, búza- és laktózmentesen, hús nélkül, mert ezekben (ill. ezek nélkül) leszek profi. ;)

Neringa írta...

jujj. téged nem zavar ez a fajta étkezés? mármint nem hiányzik időnként a jó súlyos magyar konyha?

Unknown írta...

Igazából soha nem éltem jó súlyos magyar konyhán, otthon sem; a mamám elve a világkonyha (és ez nekem tetszik is. Már). A nagyszüleimnél persze mindig igyekeztünk valami extrát kérni (pörköltet, rántott húst :)), de az már elég rég volt.
És igazából ennyire nem vészes itt se a helyzet, mert külön-külön kell figyelni az összetevőkre, vagyis tegnap pl. bolognai volt a következő felállásban: gluténmentes tésztával, sajt nélkül, húsosan Tomnak; Sarah-nak normál tésztával, sajttal és vega-verzióban, nekünk pedig "originále". :)
(De azért titkon remélem, hogy nem nagyon lesz szükségem az efféle külön igények külön kielégítésére...)

csirip írta...

ja, egyébként én is olvaslak, nekem mostanában csak érthetetlenül megy az írás. Meg annyit ülök munka közben gép előtt, hogy csoda, ha kommentelek.
Szerintem még nem tudod, de kaptam tőled a múltból egy üzenetet, hogy keresselek meg.
Mariola lelkes-pulcsijának zsebében volt, amit egyszer vettem fel, mert fáztam. Persze lehet, hogy nem nekem szólt, csak névegyezés, de az írást a tiédként azonosították a tudósok. (A összehajtott címzés egy áthúzott Dobó Zoli volt.)

Unknown írta...

Mysterious... bevallom, nemigen emlékszem. Vagy mégis? Lehet, h vmi pénzügyi manőver volt még a piknik idejéből...?