2008. január 12., szombat

Hétfőn hektikus

volt minden. Délelőtt először lettem rettenetesen mérges a Booth-ra: bevásárlás után tudtam meg, hogy mégsem Garden chicken supreme-ot (izé, lehet, hogy mégis Chicken garden, de most mindegy) kéne főznöm a népekkel délután. Most nem írom le az összes részletet, elég az hozzá, hogy kész újabb receptet kaptam (végül fajitát csináltunk), meg minden egyéb támogatást is, és azt hiszem, azt is látom, hogy miért alakult így az egész az utolsó pillanatban; de ott egy pillanatig (na jó, egy félóráig) menthetetlennek tűnt az egész. És mindez persze az általam (!) vezetett (ööö, koordinált, mentorált, mederben tartandó) főzőcske-kurzus első alkalma előtt.
No, de végülis csak egész jól sült el minden, persze ott volt a talán-egyetlen arc, akivel nemigen csípjük egymást, viszont a négyből három delikvens kellően önálló volt ahhoz, hogy a negyedikkel foglalkozhassak eleget. És a végén pont a legkevésbé kedvelt adta nekem a maradék( kb. három adag)ot.
Este community partnerek voltak, a munkahelyeinkről beszélgettünk, és igen gyümölcsözőnek találtuk az egészet. A dolog úgy fest, hogy mindannyiunknak két-két helye van, és mind eléggé utáljuk az egyiket... Majd kiderül ki merre lép, de mindenképp jó volt kicsit számba venni a lehetőségeket.

Nincsenek megjegyzések: